O nas

V svet samostojnega podjetništva je podjetje vstopilo že z nekaj letnimi izkušnjami v polaganju talnih sistemov. Podjetje PanStan d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2004.

Vse od tedaj podjetje utira svojo pot s poslanstvom ponuditi svojim naročnikom kvalitetno in ažurno izvedbo s kvalitetnimi materiali. Aktivni smo na področju epoksidnih-poliuretanskih talnih sistemov, sanacij in hidroizolacij, ter drugih talnih in stenskih oblog. Na naš trg se trudimo pripeljati novosti, katere vam ponudimo.

Zadovoljstvo stranke je eno izmed pomembnih vodil podjetja. Sledimo željam naročnika, skrbimo za celotne rešitve, tehnično svetovanje, izmere, iščemo in sledimo novi tehnologiji materialov in se izobražujemo. V podjetju se zavedamo, da vsaka tla predstavljajo svoj izziv zato se s stranko dogovorimo za predogled in na podlagi osebnega pogovora poiščemo najustreznejšo rešitev.

Z izbiro produktnega partnerja, ki je vodilno podjetje v svetu v proizvodnji brezšivne talne obloge na bazi smol in samorazlivnih estrihov za različne industrije in gospodarstvo lahko svojim naročnikom ponudimo široko paleto različnih dekorativnih talnih sistemov za zunaj in notri, posebne sisteme za industrijo, sisteme za garaže in stene. Materiale lahko uporabljamo za sanacije, za novogradnje in prenove v različnih projektih.

Materiali so izredno vzdržljivi, elastični, kos so visokim mehanskim vplivom prometa viličarja, kemičnim razlitjem, abrazijam, temperaturam, odporni so na obrabo, topila, kemikalije, .….. so enostavni za vzdrževanje, čiščenje, tla so protiprašna, protidrsna, … končni sloj zagotavlja estetski izgled. Nanaša se lahko na vse vrste estrihov, asfalt, keramiko, les,…

Ti sistemi so se v preteklosti pretežno uporabljali v industrijskih obratih (skladišča, kuhinjski obrati, mizarske delavnice, mlekarne, servisi, bolnišnice, proizvodnje, čistilnice, itd) , z novo tehnologijo, novostmi in trendi jih lahko zasledimo tudi v komercialnih sektorjih (trgovine, nakupovalni centri, saloni pohištva, itd.) in gospodarstvih (avtosaloni, pisarne, razstavni saloni, parkirne hiše, garaže, galerije, lekarne, zobozdravstvene ordinacije, veterina,itd.), vse več tudi v stanovanjih.

Dobro znano dejstvo je, da poleg sten tudi tla predstavljajo velik estetski izgled vsakega prostora. S pravilnim sistemom in z izbiro barv lahko dosežemo kvalitetna tla z velikim estetskim izgledom prostora, ki nam ga lahko vsi zavidajo.

Video produktnega partnerja: